HYPOPHOSPHATEMIC RICKETS

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

23/07/2021 | 17:38 | מאת: שירן

שלום רב האם התרופה CRYSVITA עוזרת ל HYPOPHOSPHATEMIC RICKETS ללא גלוקוזוריה וללא היפומגנזמיה וללא היפוקלמיה וללא היפרקלציאוריה גם בלי למצוא רמת FGF 23 מוגבר ובלי למצוא מוטציה בפנל גנטי או שצריך למצוא מוטציה ורק אז זה עוזר או שמספיק להוכיח שיש רמה גבוהה של FGF 23 .במקרה הזה לא מצאו מוטציה בפנל גנטי .רמת FGF 23 עדיין בבדיקה .האם במידה וה FGF 23 ימצא גבוה התרופה תוכל לעזור תודה רבה

שלום רב, במידה ומדובר בHypophosphathaemic rickets- התרופה אמורה לעזור. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס