זריקת פרוליה ועקירת שן

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

14/07/2021 | 16:15 | מאת: דינה

שלום לפני חמישה חודשים עשיתי זריקת פרוליה, אמורה לעקור שן. בחודש אוגוסט, זריקת פרוליה הבאה, האם אני יכולה לעקור עכשיו את השן, תודה

שלום רב, כן, זה הזמן לביצוע עקירת שן- החודש האחרון השישי מאז זריקת פרוליה. בברכה, דר ילנה סיגל

18/07/2021 | 17:33 | מאת: דינה

תודה על התשובה והאם אני יכולה לעשות את הזריקה הבאה של הפרוליה ב 9/8 או לחכות להחלמה מלאה , אני אחרי ניתוח שברים בעמוד שדרה

שלום רב, נא לא לדחות את הזריקה הבאה של פרוליה! דחית הזריקה עלולה להחמיר את מצב האוסטיאוורוזיס. יש לבצע הזריקה הבאה בזמן!!! בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס