בדיקות דם ctx u p1np

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

11/07/2021 | 12:20 | מאת: אלונה

בבדיקת ctx 283.7 p1np 29.5 האם מצביע על מצב חמור?

שלום רב, לא ניתן להתייחס לתוצאות של מדדי שחלוף העצם בלי להתייחס לרקע: במה החולה מטופל וכמה זמן? האם טופל וכעת בהפסקת הטיפול? אם כן- כמה זמן? האם היה שבר או ניתוח בעצן בזמן האחרון? מתי? האם בוצו בדיקות קודמות של מדדי שחלוף האצם? אם כן- מתי ובאיזה תנאים- על טיפול כלשהו, ללא טיפול, לאחר שבר? וחשוב גם לדעת לאיזה צורך בוצע הבדיקה? בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס