איזה טיפול מקובל בגמר תקופת נטילת פוסלאן

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

28/06/2021 | 11:56 | מאת: עומר

כמה שנים ניתן ליטול פוסלאן כאשר יש אוסטיאופורוזיס, ואיזה טיפול (אם בכלל) מקובל לתת בהמשך, לאחר שאסור להמשיך את הפוסלאן?

שלום רב, מומלץ לעשות "חולון טיפולי" (הפסקה בנטילת הפוסלאן) אחרי 5-10 שנים של טיפולי רצוף, בהתאם לבדיקת צפיפות עצם וסיכון של המטופל לשברים. אחרי הפסקה, שיכולה להימשך 1-3 שנים- ניתן לחדש טיפול בפוסלאן ל 5-10 שנים נוספות, או לששנות טיפול לאקלסטה, פרוליה, םורטיאו או אבניטי- בהתאם לסיפור של שברים, תוצאות צפיפות העצם ומחלות נלוות. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס