צמיחה פתאומית בעצמות הפנים בצד ימין

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

30/05/2021 | 17:17 | מאת: יפי

לפני קצת יותר משנה פניתי לרופא המשפחה בענין עצמות הלחי הימנית שפתאום התבלטה ממש לעומת השמאלית . ואני שמה לב , כשפוקד אותי כאב ראש נורא , מתבלט עוד קצת עצם בצד הימני במצח. אני חרדה ולא יודעת למי לפנות. אשמח לתשובה מהירה. תודה

שלום רב, אני ממליצה לפנות קודם כל לרופא המשפחה או/ולרפא אף, אוזן וגרון, ולעשות צילומים ובדיקות דם רגילות, ולפי תוצאות בדיקות אלו להחליט על המשך בירור, אם יהי צורך בכך. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס