כלימאקס זה התלונות של אישתי כול הזמן אנאחנו ראוים בלי סוף

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

10/04/2021 | 08:49 | מאת: שמעון קאופמן

אישתי כול הזמן לא רוצה סקס בחלל אני אוהב אותא באני רוצה סקס אני בן60 אישתי 49יש טיפול לזה מתחאנן תודה ריבים חזקים גאלי חום הזקים אצבים שאגאת מה לא

שלום רב, ניתן לנסות שימוש בהורמונים נשיים, אם לגברת אין הוריות נגד שימושם. אני מציאה לפנות לרופא נשים קודם כל, ולדון אתן בנושא. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס