האם תרופה לא מתאימה לגיל 72

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

24/03/2021 | 14:10 | מאת: דוד

שלום. שאלתי בנושא תרופות . אני בן 73 מטופל לסכרת ב JENUET 1000/50 וגם ב JARDIANCE 25 MG . לאחר ש מדד A1C היה גבוה הוסיפו לי AMARIL 1MG . עם כל אלה המדד התייצב על 5.5%-5.7% . לאחר שעברתי לטפול רופא אחר הוא הפסיק את הטפול ב AMARIL בטענה שבגילי אני עלול לסבול מנפילות סוכר ובכלל בגילי מדד של 6.1% הוא הרע במיעוטו. האם טענה זו נכונה ? מי משני הרופאים פחות טועה? כדי להבהיר אני סובל גם מכולסטרול גנטי משפחתי ומטופל בזריקות REPATHA 140 MG PEN והמדדים בכולסטרול מצויינים. תודה על תשובה.

שלום רב, מסכימה באופן מוחלט עם השינוים שהיציעו לך. אמריל בגילך פחות מומלץ, וגם ירידה קיצונית ברמות הסוכר וה- HBA1C. חג שמח, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס