טיפולי שיניים ואוסטאופרוזיס

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

20/03/2021 | 11:46 | מאת: דנית

אובחנתי לאחרונה באוסטאופרוזיס כיוון שיש לי צורך בטיפולי שיניים רבים ומורכבים הכוללים כקירות והשתלות... אני דוחה את הטיפול באוסטאופאזיס עד לסיום טיפולי השיניים השאלה אם אדחה את הטיפול למשך שנה... כמה נזק יכול להיגרם ? והאם טיפול השיניים שכבר יהיה מאחוריי עלול להינזק לאחר שנה ?

שלום רב, האם טיפול השיניים שכבר יהיה מאחוריי עלול להינזק לאחר שנה ?- לא. כמה נזק יכול להיגרם ?- לא ניתן לדעת. תלוי בחומרה של אוסטיאופורוזיס, קצב איבוד העצם, גילך, טיפול תרופתי אחר, מחלות ניללות, מנגנון חבלה,ועוד גורמים נוספים, ובכלל לא ניתן לחישוב מדויק. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס