עיתוי זריקת פרוליה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

11/03/2021 | 13:10 | מאת: י

שלום, האם זריקה שניה של פרוליה חייבת להינתן בדיוק לאחר שישה חודשים או שניתן לדחות בכמה שבועות? תודה.

שלום רב. מומלץ להקפיד על לוח זריקות של פרוליה, כי דחית הזריקה הבאה עלולה להחמיר מצב של אוסטיאופורוזיס. אפקט זה לא בולט לאחר זריקה אחת, אך בהמשך, אחרי מספר זריקות, עולה הסיכון להחמרה במקרה של דחית טיפול הבא. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס