בדיקת דם stx שביצאתי

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

18/01/2021 | 19:50 | מאת: אילנה

אני חולה אוסטיאופורוזיס. עשיתי בדיקת דם stx. בשביל טיפולי שיניים. התוצעה של הבדיקה0.569. אני בת 63.האם התוצעה תקינה לטיפול שיניים?

18/01/2021 | 20:08 | מאת: אילנה

שמי אילנה., סובלת מאוסטיאופורוזיס כבר 13 שנים. לצורך טיפולי שיניים עשיתי בדיקת דםstx התוצעה שקיבלתי. 0.569. האם זה בסדר לטיפולים? אני בת 63. תודה

שלום רב, בדיקת CTX 0.56 ng/ml מצביעה על העדר דיכוי שחלוף העצם, והטענה היא שסיכון לסיבוכים בפה אחרי טיפול כירורגי בפה נמוך יותר כאשר המדדים לא מדוכאים. במילים אחרות- יש לך סיכון נמוך לסיבוכים בפה אחרי טיפול כירורגי בפה. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס