אוסטופניה אני לוקלת כדורים מהטבע ללמשל קוארצטין , וברומלאין גם בשני

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

14/01/2021 | 17:48 | מאת: אילנית

בשני הכדורים שאני לוקחת +ויטמין סי ועדיין יש לי חוסר ויטמין סי היכן במאכלים ניתן למצוא הכי הרבה ויטמין סי ודי.אני מעונינת למלא את החסר.

שלום רב, לא ברור לי מה הוא המינון של ויטמין D שאת לוקחת, ומה היא הרמה של ויטמין D בדם? המאכלית העשיכים בויטמין D- דג ים שמן, ביצים, ודברי חלב המעושרים בויטמין. במידה ויש חסר משמעותי בויטמין D- לא ניתן לתקנו בעזרת מזון, כי יש צורך במינונים גבוהים של הויטמין (קרי- כמויות עדירות של מזון), וניתן לתקן רמה נמוכה של הויטמין בעזרת נטילת תוספים. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס