בירור לירידה בצפיפות העצם

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

20/12/2020 | 17:56 | מאת: יפעת

בת 66 מטופלת באלטרוקצין 100 ובליפיטור 10. מאוזנת. תוצאות הבדיקות שיצאו מהערך: גלובולין גמא - 19.9, אוריאה 48.8, אלבומין 54.8, GGT 48, המוגלובין A1C- 5.8. מה תוצאות אלו אומרות לך? השאר בתוך התחום. המון תודה.

20/12/2020 | 17:59 | מאת: יפעת

תוצאת ויטמין D -65.

שלום רב, אם ויטמין D נמדד ב-nmol/l- הרמה מעט נמוכה, ואני ממליצה לקחת תוסף ויט D במינון של 800-1000 יחב,ל ליום. לגבי שאר הבדיקות- לא ניתן להעירך תוצאות הבדיקות דרך הפורום, ללא קשר להסטוריה רפאית, תרופות קבועות ובדיקות קודמות. נא לפנות לרופא המטפל לדיון. בברכה, דר ילנה סיגל

שלום רב, ראי תשובה מהיום. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס