אוסטאופורוזיס אצל גברים צעירים

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

20/11/2020 | 09:54 | מאת: חיים

אודה לך אם תפני אותי למאמרים ומחקרים בנושא אוסטאופורוזיס אצל גברים צעירים

שלום רב. א. לאוסטיאופורוזיס יש מספר סיבות. הדבר הראשון שאני ממליצה- לפנות לרופא ולעבור בירור, כי טיפול באוסטיאופורוזיס מסיבות שונות יכול להיות שונה. ב.לגבי חיפוש ספרות- תקליד באינטרנט את הנושא שמעניין אותך ואני מקווה שתקבל מספר כתובות המכילים חומר מתאים. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס