בבדיקות דם הכל תקין חוץ משני הורמונים

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

17/11/2020 | 19:48 | מאת: אולגה

שלום. מה הסיבה ל אדרנלין ונוראדרנלין נמוך?

שלום רב, מה הסיבה ל אדרנלין ונוראדרנלין נמוך? - אי ספיקת בלוטות יותרת הכליה. בברכה, דר ילנה סיגל

שלום. תוספת לתשובתי מהיום: הערכה תלויה במספר גורמים: קודם כל- מה זה ערך נמוך? אם הערך בגבול התחתון של הנורמה- קרוב לוודאי שלא מדובר בבעיה רציני או מחלה. שנית- אם הבדיקה בוצעה באיסוף שתן- האם האיסוף היה מלא? כי אם לא- התשובה תהיה נמוכה עקב סיבה טכנית זו. אני מציעה לך לפנות לרופא המטפל ולדון על הנושא. יתכן ביצוע בדיקה חוזרת יפטור את הבעיה. בברכה, ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס