חזה בולט

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

17/11/2002 | 00:55 | מאת: בובי

שלום רב ! אני בן 25 ומישקלי תקין .בעיתי שהחזה שלי קצת נוח ובולט לעומת שאר הגוף שהוא די חטוב כמו כן יש לי תופעות נפשיות שנראה לי שלא קשורות לפיכולוגיה אלא משהו גופני [עצבנות .רעד.ויציאות תכופות ]העינים שלי בולטות יותר מבעבר בנוסף דפיקות לב מואצות בשעת מאמץ..האם זה קשור למשהו הורמונלי ? אשמח לקבל את דעתך.ובנוסך האם יש טיפול להקטנת חזה לגברים .או דרך אחרת לחזק אותו [עי התעמלות?]

17/11/2002 | 19:36 | מאת: פרופ' איש שלום

לבובי שלום רב, תלונותך עלולות להחשיד לבעיה הורמונלית. האם בצעת בדיקת תפקוד בלוטת התריס-TSH? קיימות מיספר סיבות להגדלת חזה בגבר, כדי לקבל תשובה אמינה לשאלה זו עלך להבדק על ידי אנדוקרינולוג/ית. בברכה ד"ר צופיה איש-שלום

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס