האם זה הורמונלי....?

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

16/09/2020 | 12:49 | מאת: ג

שלום התחילו לצאת לי שיערות מהנחיריים שבאף לאחרונה, אני בת 46, האם זה הורמונלי וזה יחלוף או יהיה יותר גרוע? יש לי נטיה לשיעור יתר. האם ניתן לעשות אפילציה באיזור הזה ואם לא ניתן איך אפשר בכל זאת להוריד?

שלום רב, לא ניתן לתת יעוץ דרך הפורום. תפני לרופא המטופל, בבקשה. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס