הורמון dhea s נמוך בבדיקה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

19/08/2020 | 11:34 | מאת: דליה

שלום ,עשיתי פרופיל הורמונלי וגם בדיקה להורמון dhea s שיצא נמוך נמוך...מתחת לנורמה.הטווחים הינם בין 26-460 אצלי יצא 7. יש סיבה לדאגה?

שלום רב, לא ניתן לייעץ דרך הפורום. אני ממליצ לפנות לרופא ולדון אתו. לא ניתן לדון בבדיקה בודדת ללא התייחסות לסיפור רפואי, תרופות קבועות, ובדיקות אחרות. בברכה, דר ילנה סיגל

19/08/2020 | 13:30 | מאת: דליה

שלום שוב, לאיזה רופא צריך לקבוע תור?

שלום רב, לאנדוקרינולוג. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס