הורמון Dhea-s גבוה לא ברור מדוע למרות בדיקות שונות שביצעתי לברור העני

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

03/08/2020 | 10:53 | מאת: רחל

בבדיקת דם לברור סבוריאה בקרקפת התגלה הורמון dhea ברמה כמעט כפולה מהמקובל. במעבדת מאוחדת שינו את הפרמטרים ומאז במעקב אני מחות לטבלה. אולרסאונד שחלות יצא תקין, nri כליות אדרנלים יצא תקין, אוסטופורוזיס יצא מתאים לגילי 66 . ההורמון קצת ירד נתבקשתי לחזור על הבדיקה עוד חצי שנה. מה קורה , האם יש משהו נוסף שאני צריכה לעשות?

שלום רב, אני מציעה להמשיך במעקב אנדוקרינולוגי בקופת חולים. במידה וכל הבדיקות, כולל MRI אדרנלים, תקינות- יש רק להמשיך לעקוב. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס