תוצאות בדיקה והאם ניתן לטפל בשיניים כולל השתלת שתלים

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

06/02/2020 | 19:29 | מאת: שולמית

אני צריכה לבצע פעולה של השתלת שתלים בפה לקחתי במשך 5 שנים אקטונל ופוסלן

שלום רב, את צריכה לידע את רופא שיניים שלך, ולדון אתו האם בנושא. אם הוא מעונין בהפסקת הטיפול התרופתי שלך בתרופות נגד אוסטיאופורוזיס- ברוב המקרים ניתן להפסיק טיפול זה למספר חודשים, וזה כבר נושא לדיון עם רופא האוסטיאופורוזיס שלך. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס