נבידו טסטוסטרון - תחילת טיפול

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

04/02/2020 | 07:37 | מאת: ניק

שלום, אני מטופל בנבידו מתחילת חודש 12, לפי ההנחיה קיבלתי זריקה שניה כעבור שישה שבועות מהראשונה ואני עדיין לא חש בשיפור, האם זה סביר? האם לוקח זמן לנבידו להבנות בגוף?

שלום רב, אני מציעה לך לפנות לרופא המטפל ולבדוק רמת הטסטוסטרון באמצע תקופה שבין הזריקות, ולהחליט על המשך הטיפול בהאם לתוצאה. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס