מבחן סינקטן ומחזווווווור

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

27/01/2020 | 13:20 | מאת: אלמוניייית

המחזור שלי לא סדיר ועקב 17oh מוגבר שנראה בבדיקת ההורמונים הופניתי לאנדוקרינולוג. האנדוקרינולוג ביקש ממני לעשות מבחן סנקטן לצורך שלילת NCAH. הבעיה היא שאני כמעט ולא מקבלת מחזור אז מה אפשר לעשות במצב כזה ? איזה תרופות אפשר לקחת אם אפשר בכלל? אפשר פרימולוט נור?

שלום רב. באופן כללי-כן, אפשר. אני מציעה לך לפנות לרופא המטפל ששלח אותך לטסט ולברר את כל הפרטים מולן.. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס