התיעצות עם מומחה אנדוקרינולוג

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

26/01/2020 | 21:11 | מאת: טניה

שלום. בן משפחה מאוקראינה מעונין להתיעץ איתך בקשר לממצא הבלוטות התריס. איך אפשר להגיע אליך? תיירות מרפא? אולי את עובדת ברמבם או בית חולים אחר? או שרק פרטי? בברכה טטיאנה

טטיאנה שלום רב, אני כעת בחו"ל. חוזרת לעבודה בשבוע הבא. יכולה לקבל את הגברת ברמבם. ישלקבוע תור דרך מחלקת תיירות מרפא. בברכה, ילנה סיגל

טטיאנה שלום. אני חזרתי לארץ ולעבודה. אשמח להיות אתך בקשר. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס