השפעת החומר הפסיכיאטרי על השינה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

24/01/2020 | 16:11 | מאת: חיים

שלום אני כבר שנה לא יושן טוב בעקבות נטילת תרופות נפשיות ויש לי נדנודי שינה קשים יושן במקרב הטוב לפחות שעה שעה וחצי.. ולוקח שני כדורי של נוקטורנו ולא עוזרות לי ?? מה אפשר לעשות ?? תודה

שלום רב. לא מדובר בעיה אנדוקרינית כלשהי. אני מציאה לפנות לרופא המטפל. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס