שיפור במדדי שחלוף עצם?

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

14/01/2020 | 10:19 | מאת: בת

ד"ר סגל שלום רב, אמי, בת 78, סובלת מאוסטיאופורוזיס קשה. מזה חצי שנה, מטופלת בזריקות "פורטאו" . בבדיקת מדדי שחלוף עצם, שעשתה עכשיו, התקבלו המדדים הבאים: CTX 0.530nG/ml tP1NP 126.40 nG/ml בבדיקת מדדי שחלוף עצם שנעשתה לפני חצי שנה, טרם התחלת הטיפול, התקבלו הערכים הבאים: CTX 0.271 nG/ml tP1NP 26.36 nG/ml האם ניתן להבין כי יש שיפור בערכים? תודה רבה מראש, בת

שלום רב, כן, תשובת הבדיקה מעידה על תגובה טובה לטיפול. בברכה, דר ילנה סיגל

15/01/2020 | 17:26 | מאת: בת

ד"ר סיגל, תודה רבה.

תמיד לרשותכם. בברכה, ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס