בקשר לגובה שלי והורמון גדילה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

31/12/2019 | 05:10 | מאת: ניב נחום

שלום בעבר הייתי יותר גבוה מהיום הייתי מטר 17.8 היום מטר 17.6 כמו כן אני מעוניין במתן הורמון גדילה לפיתוח שריר בחדר כושר כי אני נמוך מעט המתחרים כי הם גבוהים בחדר כושר בנוסף איני מצליח לישון יותר מכמה חודשים וזה משפיע על הורמון גדילה? אני בן 22

שלום רב, נא לפנות לרופא המטפל ולדון איתו על כל השאלות. לא ניתן לתת המלצות טיפוליות דרך הפורום ללא בדיק המטופל. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס