כלומיפן וראיה - האם יש קשר?

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

07/09/2019 | 19:37 | מאת: שמעון

שלום, יתכן שכלומיד במינון נמוך של שבועיים גורם לי להפרעות ראיה (הראיה לרחוק אצלי נפגמה), או שיתכן אין מתאם בין שני הדברים? תודה. אם כן, מה עליי לעשות? לדווח לרופא משפחה, לרופא עיניים או ליצור קשר עם האנדוקרינולוג לשינוי טיפול?

שלום רב, יתכן ויש קשר בין הפרעת ראייה לבין התרופה. נא לפנות לרופא עייניים. בברכה, דר ילנה סיגל

10/09/2019 | 19:48 | מאת: שמעון

האם רופא העיניים יוכל לגלות באמצעות בדיקות ראייה האם עניין הראייה שלי הוא כתוצאה מנטילת כלומיד? תודה.

שלום רב, אם יש לך בעיות ראייה- תפני בבקשה לרופא עיניים, והוא יסביר לך בדיוק מה הוא רואה ומה הוא יכול או לא יכול לקבוע. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס