קלומיפן/ כלומיד - טסטסטרון

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

31/08/2019 | 19:24 | מאת: שי לוב

שלום ד"ר, אנדוקרינולוג בכיר רשם לי את התרופה כלומיד במינון של 25 מ"ג אחת לשלושה ימים להעלאת הטסטסטרון הטבעי וטיפול בבעיות מין (אני בן 30), תוך כמה זמן בערך אני צפוי להרגיש השפעה? עד כה נטלתי את התרופה פעמיים - ללא שינוי.. האם מוכר בארץ טיפול ארוך טווח בכלומיד לגברים? הביקורות שקראתי ברשת די חלוקות בהשפעות התרופה.

שלום רב. א. רמת הטסטוסטרון מתייצבת בעוד כ-4-6 שבועות טיפול. ב. יתכן ותצטרך מינון גבוה יותר. ג. שאלות לגבי מינונים ותדירות הטיפול- נא להעלות בפגישה אם רופא המטפל. ד. יש זריקות הניתנות פעם בחודש, וזריקות הניתנות פעם ב- 3 חודשים. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס