פענוח טסט סינקטן זמן 0 ו 60

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

21/04/2019 | 20:14 | מאת: מ

אשמח לדעת האם תקין סינקטן 250 מ"ל זמן 0- hyd.prog 3.39 ננומול לליטר זמן 60- hyd.prog 3.7 ננומול לליטר תודה רבה וחג שמח

שלום רב, התוצאה נראת תקינה, אך לא ניתן לתת תשובה, הערכה מדויקת ויעוץ דרך הפורום על סמך תשובת מעבדה בודדת. נא לפנות לרופא המטפל !! בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס