תוצאות בדיקות PINP ו CTX

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

11/04/2019 | 10:20 | מאת: נ

שלום רב, רציתי לדעת מה מעידות 2 בדיקות שעשיתי לאחרונה ביחס למצב העצם בגופי: CTX - האם תוצאת 299.1 היא בסדר יחסית? ביולי 2017 היה 386.3. PINP - היום 46.2 . אין לי בדיקה מהעבר. האם זו רמה סבירה? אציין שאני בת 47 ולפני 5 שנים עברתי כריתת שחלות. לא מקבלת שום תרופות. מה בעצם אומרות תוצאות שתי הבדיקות הללו לגבי פירוק ובניית העצם אצלי. תודה רבה

שלום רב, הבדיקות בטווח התקין לנשים לפני הפסקת מחזור. בברכה, דר ילנה סיגל

11/04/2019 | 11:13 | מאת: נ

שלום ילנה אני אחרי הפסקת מחזור. כפי שציינתי - אני בת 47.5 ולפני 5 שנים עברתי כריתת שחלות. תודה רבה

שלום רב. הבדיקה בטווח התקין גם לנשים שלפני הפסקת מחזור. כלומר, רין עדות לפירוק מועץ של העצם. בברכה, דר ילנה סיגל

11/04/2019 | 16:04 | מאת: נ

תודה רבה ד"ר ילנה

חג שמח, ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס