שאלה על פרולקטין

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

25/02/2019 | 09:14 | מאת: ת.מ.

בוקר טוב בשנתיים האחרונות בבדיקות דם יוצא לי פרולקטין קצת גבוה של 900. לא לוקחת תרופות. ב mri ראו מיקרואדנומה 5 מ"מ. ב mri מעקב ללא שינוי. בבדיקת דם של אתמול הפרולקטין תקין. פעם ראשונה שיוצא תקין. יצא לי 580 כשהגבול העליון הוא 620. מה זה אומר מבחינתי? עברתי קופח וזו בדיקת הדם היחידה שלי שם. והיא תקינה. האם לדבר עם הרופא על העבר? בגדול חוששת שיחשוב שאני ממציאה. אשמח להסבר מה זה אומר שיצא תקין. יכול להיות שהמיקרואדנומה נעלמה? אשמח שתעשה לי סדר. כל שאר הדברים תקינים. תמיד היו. תודה

שלום רב, אץ כמובן לדבר עם הרופא ולספר לו על העבר, ולהמשיך חעקוב אחרי רמות הפרולקטין לפחות עוד מספר פעמים, במידה ויהיו תקינים 3-4-5 פעמים- לדון עם הרופא לגבי צורך בהמשך מעקב. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס