המשך טיפול ב-ריבון 35 אחרי שבר בכתף עקב מעידה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

06/02/2019 | 21:07 | מאת: חנה

אחרי הפסקה של כשנה בנטילת ריבון 35 בגלל עקירות שיניים ושתלים, חזרתי לקחת את הכדור בעקבות המלצת רופא. לפני כחודשיים וחצי מעדתי במהלך טיול בחו״ל ושברתי כתף HUMERUS RT רופא המשפחה לא נתן לי תשובה חד משמעית לגבי המשך נטילת הכדור. שאלתי: האם במקרה שבר כזה עלי להמשיך או להפסיק עם הטיפול. (נטילת הכדור אחת לשבוע) תודה רבה!

שלום רב, אם אין הוריות נגד לטיפול בתרופה בשם פורטיאו בזריקות יום-יומיות לשנתיים- היתי נותנת טיפול זה. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס