שימוש ארוך טווח בסטרואידים וAVN

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

03/02/2019 | 00:44 | מאת: לרה

שלום רב אני עם חשד לAVN לאחר שימוש ממושך מאוד במינונים אסטרונומיים של סטרואידים. ברצוני לדעת: מי הרופא המומחה שמטפל בזה? האם זה אנדוקרינולוג? אורטופד? למי עליי לפנות? הכאבים הם במפשעות, ברכיים, מרפקים. האם יכול להיות שיש AVN בכולם? איזה בדיקות הגיוני לעשות במצב זה? מניחה שלא מפנים לMRI בתור התחלה... תודה רבה

שלום רב, אתה צריך לפנות לאורתופד. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס