בגיקת דם לפרקצינציה של HDL

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

23/01/2019 | 10:28 | מאת: מריאנה

שלום דוקטור, בעלי מטופל ב-REPATHA כבר שנתיים עקב רמות גבוהות של LDL וגם רקע קרדיאלי. רמות של HDL תמיד גם גבוהות בין 85-105 , תמיד נאמר לנו שזה מצוין. לאחרונה ביקרנו אצל רופא אנדוקרינולוג חדש. לדבריו רמות גבוהות של HDL גם יכולים להיות בעיתיים. המליץ לבצע בדיקת דם לפרקצינציה של HDL. נסינו לבדוק בקופה וגם באופן פרטי מעבדה כדי לבצע את הבדיקה, אך לצערי לא מצאנו תשובה איפה .גם רופא שהמליץ לא יודע. אולי ידוע לך במקרה מידה איפה ניתן לבצע את הבדיקה בארץ או בחול. תודה רבה מראש.

שלום רב, לא ידוע לי איפה עושים בדיקה זו. מציעה לדבר עם קרדיולוג והרופא שהמליץ על הבדיקה. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס