מגיני ירכיים SAFEHIP להגנה משבר צוואר הירך

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

22/01/2019 | 20:01 | מאת: זבנר חי

מגיני ירכיים מהווים פתרון משמעותי להקטנת סיכון שברי צוואר ירך. מגיני הירכיים של המוצג SAFEHIP נחשבים לטובים בעולם מקטיני סיכון ונוחים במיוחד. חשוב להעלות את המודעות לקיום מגיני ירכיים אלו כדי להקטין את חשיפת הציבור לשברים.

שלום רב, לא רואה כאן שאלה שאוכל לענות עליה. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס