פורטאו ביחד עם אסטרוגן וגינלי

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

20/11/2018 | 15:02 | מאת: סי

דר' סיגל שלום רב, אני מטופלת בפורטאו כחצי שנה. קיבלתי מרופאת נשים וגיפם. האם זה בטוח לשימוש ביחד עם פורטאו, שהרי פורטאו זה הורמון, ווגיפם זה הורמון אסטרוגן? האם אין "התנגשות" או "עומס" הורמונלי? אודה לתשובתך.

שלום רב, אין שום התנגשות, ואת יכולה להשתמש בשתי התכשירים יחד. בברכה, דר ילנה סיגל

21/11/2018 | 12:21 | מאת: סי

תודה רבה על המענה ד"ר סיגל!

תרגישי טוב! בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס