סכנה בלקיחת קודיביס???

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

12/11/2018 | 22:50 | מאת: לקיחת קודיביס

שלום רב. אני עם שיעול חזק שחוזר ועל מנת שירגע בלילה רופא נתן לי קודיביס. פעם אחת לקחתי והכל עבר בשלום. יצויין שבלילה לאחר שאני לוקחת השיעול נרגע. פעמים לקחתי בלילה ולמחרת בבוקר במצב של עמידה הרגשתי כמעט עילפון וחזרתי מיד למיטה לשכב ולהרגע. יצויין שבמצב שכיבה ההרגשה של העילפון נרגעה. איפה נסכנה בלקיחת כדור זה עבורי. תודה

שלום רב, הגיעת לפורום הלא נכון. אני מציעה לך לפנות לפורום שעוסק בבעיות מערכת נשימתית, וכמובן הכי חשוב לפנות לרופא המטפל. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס