בעיה בזרימת הדם ץחושת חום ברגלים והידים

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

07/10/2018 | 18:20 | מאת: קובי

שלום יש לי תחושת חום בידים לפעמיהם הרגלים גם נרא כמו בעיה בזרימת הדם בדיקות דם שלי תקינות בלוטת התריס הכול מזה יכול להיות גם ברגלים צרגיש זאת עברתי בירור נירולוגי גם תודה קובי

שלום רב, אם תופאות בדיקות בלוטת התריס היו תקינים- ככל הנראה לא מדובר כאן בבעיה אנדוקרינית. אני מציעה לך להמשיך בירור אצל רופא המשפחה. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס