בהמשך להודעתי מטה ..שאלתי את הרופא

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

22/08/2018 | 14:43 | מאת: חיים

ולפי מה שהבנתי זה הורמון שמשחרר הורמון גדילה הבנתי טיפה יותר נכון לגבי הבדיקה ..מדובר בהורמון שמשחרר הורמון גדילה GHRH..וזה נעשה בעקבות igf 1 שיצא מעט גבוה אז קיבלתע העמסה שכוללת GHRH עכשיו אני טיפה יותר ברור אני מקווה ..כנראה היתבלבלתי תודה *

שלום רב, מעולה. תהיה בקשר עם הרופא שלך, והוא יעזורלך. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס