טיפול בפורטאו - כמה זמן לריפוי שברים

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

16/08/2018 | 12:01 | מאת: סלין

ד"ר סיגל שלום רב, התחלתי לפני חודשיים בטיפול בפורטאו בגלל שברי דחיסה בעמוד השדרה השדרה. יש לי כאבים משברים אלו המגבילים אותי בתנועה. תוך כמה זמן לאחר הטיפול בפורטאו ארגיש הקלה בכאבים בעמוד השדרה? אודה לתשובתך

שלום רב, לא ניתן לדעת. זה נכון שטיפול בפורטיאו מקל בכאבי גב בחלק מהמטופלים, אך באופן כללי פורטיאו הוא לא טיפול נגד כאבים, אלא למניעת שברים עתידים. תפני לרופא המטפל לצורך התאמת טיפול נגד כאבים. בברכה, דר ילנה סיגל

16/08/2018 | 13:58 | מאת: סלין

תודה רבה על המענה ד"ר סיגל

בהצלחה בטיפול ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס