הורמון גורמזון משהו כזה איני יודע את שמו זה שמעתי מהרופא

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

12/08/2018 | 15:26 | מאת: חיים

שלום צהריים טובים רציתי לדעת לגבי הורמון גרמוזון משהו שקשור לigf1 יש דבר כזה גורמזון?כי לפי טענת הרופא גם ש mri תקין שאין הפרשה ממקום אחר ואמר שזה לא משהו חלילה מסוכן ידוע לך משהו על זה? תודה רבה

שלום רב, לא מוכר לי מונח גרומזון. תדבר/י עם הרופא שלך לקבלת הסבר. בברכה, דר ילנה סיגל

15/08/2018 | 15:58 | מאת: חיים

יו קיבלתי העמסה של 120 כולל GROWTH HORMONE 0' בבדיקה עצמה הבנתי שזה שעתיים בדיקה של העמסת סוכר עקב igf 1 מוגבר מעט Mri יצא תקין עדיין הרופא רוצה שאני יעשה זאת את העמסה...עכשיו אמר לי במופרש שלא מדובר חלילה במשהו מסוכן שזה יכול להיות במקום אחר בגוף ..אבל לפי מה שאני קורא באינטרנט זה כן מסוכן והןא אמר במפרשות שלא מדובר חלילה במחלה תודה אני לחוץ

שלום רב, קודם כל תרגע, ודבר עם הרופא שלך. אני באפשרותי לקבוע אבחנה דרך הפורום. בברכה, דר ילנה סיגל

16/08/2018 | 15:49 | מאת: חיים

ומה שנאמר שאולי זה מפריש בגוף ממקום אחר ...אבל השאלה שלי כאשר זה ממקום אחר זה מסוכן חלילה??היא בפירוש אמרה שלא מדובר בדבר הזה איך אוכל להרגע שהיא אומרת ככה ובמידע באינטרנט משהו אחר ומלחיץ תודה

18/08/2018 | 20:36 | מאת: חיים

אשמח לדעתך תודה

שלום רב, לא ניתן לייעץ דרך הפורום. נא לפנות לרופא המטפל. בברכה, דר ילנה סיגל

שלוםנ רב, לא ניתן לייעץ דרך הפורום. מא לפנות לרופא המטפל. בבכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס