תרופת הפורטאו וקרישיות יתר

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

27/06/2018 | 20:54 | מאת: ורד

אני סובלת מקרישיות יתר.ומלחץ דם נמוך יחסית 100 על 70. האם זה בטוח עבורי לקחת את התרופה הנ"ל בגלל אוסטופרוזיס? תודה

שלום רב. פורטיאו לא משפיע על קרישיות . לגבי השפעה על לחץ דם- תתכן עליה או ירידה בלחץ דם, ואין אפשרות לדעת מראש האם תהיה השפעה כזאת או לא, ואם כן- האם תהיה עליה או ירידה בל.ד. השפעה זאת נדירה למדי, ואני ממליצה להתחיל בטיפול. במידה ותרגישי לא טוב והיה שינוי גדול בלחץ דם- תמיד תוכלי להפסיק את הטיפול. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס