ערכי בדיקת ctx שהוצעה בהוראת האנדוקרינולוג

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

21/06/2018 | 13:19 | מאת: Shosh

מה אומרות התוצאות הבאות?: beta cross laps 308.8 Premenopausal25-573 Postmenopausal 104-1008 תודה תודה

שלום רב, הבדיקות אומרות שהתוצאה היא בטווח לנשים לפני גיל המעמבר. אם הבדיקה השרת נעשתה גדי לראות האם יש עיבוד מהיר של מסת האם- אז העיבוד מסת העצם לא מואץ. אם הבדיקה נעשתה כדי לראות תגובה לטיפול מונע שברים- אז התגובה נמוכה מרצויה וכדי לשקול שינוי בטיפול, אם כי- להתייחס גם לבדיקה הקודמץ של ה- CTX ולהעריך את עוצמת דיכוי פירוק העצם. אם הבדיקה נעשתה כדי להעריך האם לחדש טיול נוגד שברים לאחר הפסקתו- כן, לחדשו. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס