Dicalcium Posphate?

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

13/11/2002 | 07:48 | מאת: עדנה

כל טבליה של פמינול מכילה קלציום פוספאט.כך רשום. מה זה אומר?איזו מין תירכובת זאת?

לעדנה שלום רב, כדור פמינול מכיל אסטרוגן צמחי (חומר שדומה להומון נשי), סידן בצורת פוספאט ותוספת של ויטמין D. ניתן להשתמש בפמינול להקלת גלי חום ותופעות אחרות של גיל המעבר. התכשיר יכול למנוע במידה מסוימת את התפתחות אוסטיאופורוזיס (בריחת הסידן). בברכה, ד"ר ילנה סיגל.

15/11/2002 | 18:51 | מאת: עדנה

תודה על התשובה,

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס