כול הזמן פצעים כואבים בלשון

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

03/06/2018 | 13:41 | מאת: מוטי

שלום יש לי כול הזמן פצעים על לשון וכול בדיקות דם תקינות ורופא שינים גם האם סה יגול ליגרם מבעיה הורמנלית

שלום רב, פצעים בלשון לא מהווים ביטוי למחלה אנדוקרינית כלשהי. לא ניתן לתת יעוץ דרך הפורום. אני ממליצה להיות בקשר עם רופא המטפל לגבי המשך בירור וטיפול. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס