שאלה על בעיה הורמנליות

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

24/05/2018 | 01:43 | מאת: עידן

שלום רציתי לדעת עם בעיות הורמנליות יכולות לגרום לכאבי בטן תחתונה ??יש כאבים הרבה שם כבר חצי שנה בבדיקה של אשכים רופאת משפחה רשמה שהם לא באתו גודל עם זה בעיה הורמנלית ??יש לי נשירת שיער באיבר המין כבר הרבה זמן בדיקות דם תקינות

שלום רב, א.האם בעיות הורמנליות יכולות לגרום לכאבי בטן תחתונה ??- לא. ב. אם הרופא מחליט שהאשכים לא תקינים- המצב מצריך בירור אצל אנדוקרינולוג. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס