17-OH-PROGESTERONE

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

18/03/2018 | 16:16 | מאת: מיכל

שלום רב , אני ממש בתחילת הריון (שבוע 4 וקצת) בבדיקה : 17-OH-PROGESTERONE יצאה התוצאה : 16.5 nmol/L מה המשמעות והאם יש מקום להמשך בירור ? (זה נעשה כחלק מפרופיל הורמונלי) מהם טווחי הערכים התקינים בהריון צעיר מאוד ?

שלום רב, למיכל שלום רבף את צריכה לפנות לרופא נשים לצורך דיון. בלי לרואת אותך ובלי לבדוק אותך ובלי להבין מה היתה סיבה לביצוע הבדיקות, והמה התמונה הקלינית שאת מציגה- לא יכולה לתת יעוץ. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס