האם חוסר בויטמין די גורם לנזק בלתי הפיך?

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

15/01/2018 | 13:02 | מאת: סליח

האם זה גורם לפגיעה מוחית ?

שלום רב, חסר בויט D לא גורם לפגיעה מוחית. הנזק בעצם- הפיך, אם לא היו שברים. בברכה, דר ילנה סיגל

16/01/2018 | 12:40 | מאת: סליח

איך לתקן עכשיו את העצם ?

שלום רב, לאנשים עם רמות ויטמין D נמוכות מומלץ לקחת תוסף ויטמין D במינונים שונים, ותוספי סידן, אם רמות הסידן בדם תקינות. לאחר תיקון רמת ויטמין D בדם הרופא יחליט האם יש צורך בטיפולים נוספים. לכן נא לפנות לרופא לצורך בנית תוכנית טיפול. בברכה, דר ילנה סיגל

16/01/2018 | 13:41 | מאת: סליח

לא נתן סידן אז מה לעשות ?

שלום רב, אני מבקשת להבין שלא ניתן לתת יעוצים פרטניים דרך הפורום. נא לפנות לרופא ודון איתו בנושא. בברכה, דר ילנה סיגל

18/01/2018 | 15:25 | מאת: סליח

שצריך לקחת ויטמין די. ולהחשף לשמש רבע שעה כל יום.

שלום רב, אנחנו כבר חוזרים להתחלת ההתכתבות, ואני כבר הבאתי את דעתי בנושא. אם את/אתה רוצה לדון בתוכנית ביתי הספר- אז הפרום הזה לא מתאים. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס