בקשר לנוזל שיוצא מהחזה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

21/12/2017 | 00:12 | מאת: ניקו

אני לוקחת גלולות ושאני לוחצת על החזה יוצא לי טיפה נוזל לבן בחזה השמאלי יוצא נוזל לבן מה זה יכול להיות

שלום רב, לא ניתן לענות דרך הפורום. נא לפנות לרופא נשים. בברכה, דר ילנה סיגל

21/12/2017 | 13:49 | מאת: ניקו

אני לוקחת גלולות במשך שלוש שנים ובינה הפסקה שנה, חזרתי לטיפול מלא לפני שנה. בחודש האחרון אני חוות בזמן שאני לוחצת על החזה יציאה של חומר לבן בכמות מועטה בחזה מצד ימין. מה הדבר יכול להביע?

שלום רב, לא ניתן לענות דרך הפורום. נא לפנות לרופא נשים. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס