נשירת שיער ושימוש בפורטאו

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

06/11/2017 | 15:21 | מאת: מיה

אני מקבלת פורטאו מ 5.9.17 מלפני כשבוע התחלתי להרגיש שיש לי נשירת שיער. למעשה הפורטאו הוא השינוי היחיד בתרופות ובתזונה שלי. אשמח אם תיעצי לי מה לעשות. תודה מיה

שלום רב, לא מצאתי במאגרי מידע על תרופות קשר בין נשירת שיער ופורטיאו. אני מציעה להמשיך טיפול בתרופה, ולפנות לרופא עור לבירור. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס