צורת בדיקה או בירור אוסטיאו

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

18/10/2017 | 15:16 | מאת: חנה

שלום רב לקחתי את אימא שלי לאורטופד בגלל בעיות גב שנים . הוא בדק והכאיב לה ,(וכואב קצת עד היום.( . והימליץ לפנות לרופא שמומחה באוסטיאופורוזיס . השאלה שלי האם רופא שמומחה באוסטיאופורוזיס בודק גם פיסי ? או רק בודק צילומים ובדיקות דם? ללא מגע , שכיבה מיטה וכ"ו כי פוחדת ללכת ובצדק כי לא עזר והכאיב תודה רבה

שלום רב, יעוץ רופאוי כולל גם בדיקה גופנית. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס